Čas mezi námi - recenze

31. července 2015 v 15:08 | myred |  Knížky
Ahoj, chtěla jsem se omluvit za to, že jsem tady teď nebyla. A ještě k předchozímu článku...docela mě zaráží to, jak většina z vás hlasovala pro to, abych přidávala povídku a pak stejně od vás žádné ohlasy nejsou. No, to je jedno...Máme tady další recenzi na knížku Čas mezi námi.




Autorka: Tamara Ireland Stoneová
Název: Čas mezi námi
Děj: Anna žije v roce 1995 a žije běžný středoškolský život. Jednoho dne, když si jde zaběhat na dráhu zahlédne nějakého kluka, který na ní mává. Ještě ten den jim ho ve škole učitelé představí jako nového žáka Bennetta. Anna mu naznačí o tom ránu, ale Bennett netuší, o čem Anna mluví, ale Anna si je na 100% jistá, že na tý dráze byl on.

Anna se začne s Bennetem sbližovat, ale Bennett jí začne připadat čím dál tím divný. Jednou večer ho potká v parku celýho zmatenýho a dezorientovanýho. Když mu jde Anna pro vodu a vrátí se, už tam není.

Bennett se Anně svěří se svými tajemstvými a pro Annu a ani Bennetta to nebude lehký. Bennet totiž nemá v roce 1995 vůbec co dělat. Žije v roce 2012 a cestuje časem....

Můj názor: Knížka mi ze začátku přišla obyčejná a říkala jsem si, že se nedostanu do děje, ale spletla jsem se. Děj je naprosto skvělý a do posledních řádků jsem byla napjatá jako kšandy, jak to vlastně dopadne. Knížka mě samozřejmě vůbec nezklama. Určitě doporučuju!

Hodnocení: 10/10
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sarah's History Sarah's History | Web | 31. července 2015 v 15:18 | Reagovat

Mám ráda recenze na knihy a tahle je obzvlášť super! ^^
Tuhle knihu jsem ještě nikdy neviděla a ani o ni nic neslyšela, ale cestování v čase? To by se mi mohlo líbit. Když ji někde uvidím, určitě si ji musím přečíst. :)

2 Beatricia Beatricia | Web | 31. července 2015 v 16:58 | Reagovat

To je moc atraktivní téma - cestování v čase. Zejména, když se jedná o dobu, kterou známe. Po knížce se podívám. ☼☼☼

3 Frances Jane Frances Jane | Web | 31. července 2015 v 19:39 | Reagovat

Podle tvé recense je to určitě zajímavá knížka :) na podobný téma už bylo natočeno spoustu filmů jako je Kate a Leopold.

4 kelly145 kelly145 | Web | 1. srpna 2015 v 8:11 | Reagovat

Túto poznám! Aj mne sa veľmi páčila!

5 Teresa Teresa | Web | 1. srpna 2015 v 13:07 | Reagovat

Ta knížka vypadá moc zajímavě, má opravdu poutavý děj, protože cestování časem, koho by to nebavilo číst. I obálka knihy je hezká :) (ano mě vždycky musí zaujmout i obal :D)
Pokud se mi tahle kniha dostane do ruky, určitě si jí přečtu :)

6 Luci Luci | E-mail | Web | 2. srpna 2015 v 19:06 | Reagovat

na tuto knížku jsem se dívala v knihkupectví, ale moc mě nezaujala :( po tvé recenzi se na ni ale ještě jednou půjdu podívat :D

7 Kelíns Kelíns | Web | 4. srpna 2015 v 8:46 | Reagovat

Nejdřív to vypadalo jako jen nějaká normální romantika. Ale pak cestování časem? Ty jo, to zní hustě :D A strašně se mi líbí ta obálka, už chápu ten název.
A povídku si jdu hned teď přečíst, byla jsem teď týden bez wifi takže mám co dohánět :D

8 Mrs.Tomlinson Mrs.Tomlinson | Web | 4. srpna 2015 v 21:18 | Reagovat

určite zaujímavá knižka a má moc pekný obal :D

9 Tery33 Tery33 | Web | 4. srpna 2015 v 22:33 | Reagovat

Knížka vypadá zajímavě i podle tvého hodnocení :)
Neznám, ale možná bych si jí i přečetla :)

10 flow flow | Web | 5. srpna 2015 v 16:05 | Reagovat

Tak tu si dám zřejmě na wishlist... Vypadá suprově!:)

11 Pufflie Pufflie | E-mail | Web | 5. srpna 2015 v 23:35 | Reagovat

Ta kniha musí být opravdu super, když jí dáváš maximální hodnocení :) Je fajn, že sis přečetla něco, co se ti líbilo :-)

12 Ter Ter | E-mail | Web | 7. srpna 2015 v 9:49 | Reagovat

Juu, tak to vypadá hrozně pěkně! ♥
Myslím, že si ji určitě brzo přečtu. :)
Máš super vkus na knihy. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama